Ορθοπαιδικό ιατρείο – Ανδρέας Μοράκης, 5 έτη (02/2012 – 02/2017)

 

Τα 5 έτη λειτουργίας έκλεισε το ορθοπαιδικό (ορθοπεδικό) ιατρείο του κ. Ανδρέα Μοράκη (02/2012 – 02/2017). Ο ιατρός εργάζεται ως ιδιώτης ορθοπαιδικός χειρουργός τα τελευταία 5 έτη, ύστερα από πεντάχρονη θητεία σε δημόσιο νοσοκομείο ως ειδικευμένος.

Στα μέχρι τώρα χρόνια λειτουργίας του ιατρείου, αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία πολλά ορθοπαιδικά περιστατικά από όλη την Ελλάδα και κάποια από το εξωτερικό, αρκετά από τα οποία ήταν ιδιαίτερης βαρύτητας, λόγω της εξειδίκευσης του ιατρού στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και την οστεοπόρωση.

Η οργανωμένη χειρουργική ομάδα και οι σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές συνετέλεσαν στα μηδενικά ποσοστά διεγχειρητικών χειρουργικών επιπλοκών και η συνεργασία με καταξιωμένους φυσικοθεραπευτές στη γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση των ασθενών.

Πολλά χειρουργικά περιστατικά σπονδυλικής στήλης αντιμετωπίζονται με σύγχρονες μικροεπεμβατικές μεθόδους, καθώς ο ιατρός είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που τις εφαρμόζει, ήδη από το 2005 και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό.

Στο ιατρείο παρακολουθούνται αρκετά παιδιά και έφηβοι, καθώς και ενήλικες με παραμορφώσεις στη σπονδυλική στήλη, όπως η σκολίωση και η κύφωση.

Αντιμετωπίστηκαν επίσης με τις σύγχρονες θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής, πολλοί ασθενείς με χρόνιες παθήσεις (αρθρώσεων, μυών, τενόντων), καθώς και αθλητικοί τραυματισμοί.

5 έτη Ορθοπαιδικό Ιατρείο-Ανδρέας Μοράκης