Πληροφορίες για το ιατρείο

Στο ορθοπαιδικό (ορθοπεδικό) ιατρείο του κ. Ανδρέα Μοράκη αντιμετωπίζεται σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον το σύνολο των ορθοπαιδικών παθήσεων. Εκτός από την κλινική εξέταση και διάγνωση γίνεται αντιμετώπιση ορθοπαιδικών τραυμάτων με εφαρμογή κλασικών (π.χ. γύψων), καθώς και πιο σύγχρονων μεθόδων και μικροεπεμβάσεις με τοπική αναισθησία.

Το ιατρείο λόγω της εξειδίκευσης του ιατρού στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης  και την οστεοπόρωση επισκέπτονται ασθενείς από όλη την Ελλάδα.

Στο ιατρείο γίνονται επίσης θεραπείες για τον χρόνιο μυοσκελετικό πόνο, καθώς και σύγχρονες θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής για αρθροπάθειες (π.χ. γονάτων, ισχίων, ώμων), για τενοντίτιδες και για άλλες ορθοπαιδικές παθήσεις με αυτόλογους επουλωτικούς παράγοντες (PRP, βλαστοκύταρα κ.α.), με τη βοήθεια μηχανήματος υπερήχων.

prp

 

εξεταστήριο

 

Υπάρχει δυνατότητα άμεσου ακτινολογικού ελέγχου, καθώς και άλλων παρακλινικών εξετάσεων σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα, που βρίσκονται πολύ κοντά στο ιατρείο, την ημέρα της επισκέψεως. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, καθώς ο ιατρός είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΥΥ, αλλά όχι συμβεβλημένος και η επίσκεψη χρεώνεται ιδιωτικά, με κόστος προσαρμοσμένο στη σημερινή πραγματικότητα. Υπάρχει συνεργασία και με αρκετές ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο ιατρός συνεργάζεται με επιλεγμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς και με εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές, για την αντιμετώπιση ακόμα και σύνθετων περιπτώσεων.

Τα χειρουργικά περιστατικά αντιμετωπίζονται σε επιλεγμένα νοσοκομεία από τον ιατρό και τη χειρουργική του ομάδα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη μετεγχειρητική αποκατάσταση, για τη γρήγορη επάνοδο του ασθενούς.

Ο ιατρός δέχεται αποκλειστικά με ραντεβού τα οποία κλείνονται μέσω της γραμματείας του ιατρείου, ή μέσω του ιδίου, καλώντας στα τηλέφωνα επικοινωνίας (2106000244, τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου, ή στο κινητό 6932186718), ή μέσω e-mail: andreasmorakis@gmail.com

υποδοχή ασθενών

 

 

χώρος αναμονής

 

Το ιατρείο βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 421Α, στην Αγία Παρασκευή, απέχοντας λιγότερο από 100 μέτρα από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Το ιατρείο είναι εύκολα προσβάσιμο με τις αστικές συγκοινωνίες, καθώς πολλά λεωφορεία κάνουν στάση στην πλατεία. Ο σταθμός του μετρό της Αγίας Παρασκευής απέχει περίπου 600 μέτρα και έχει στάση λεωφορείων που καταλήγουν στην πλατεία.

Για τακτική ενημέρωση σχετικά με το ιατρείο: https://www.facebook.com/a.morakis

Ορθοπαιδικό ιατρείο – Ανδρέας Μοράκης, 5 έτη (02/2012 -02/2017)

ιατρείο-χώρος αναμονήςγραφείο

Related posts: